Utseendet har betydelse för karriären och framgång. Kläder och smink är ett effektivt sätt att kommunicera. Om du exempelvis vill uppfattas som pålitlig och kompetent bör du klä dig därefter. Detsamma gäller om du vill ge intrycket av att du är kreativ och innovativ. Oavsett vad du vill förmedla så kan du göra det med smink, hudvård och kläder.

Satsa på kvalitet

Ett välvårdat yttre är att eftersträva på de allra flesta arbetsplatser. Hudvården är basen för ett presentabelt yttre. Börja med att se över din hudvårdsrutin och skaffa produkter som passar just din hy. Köp hellre några få bra produkter från högkvalitativa märken än många billiga produkter. Hos Parfym.se kan du köpa Clarins hudvård och många andra bästsäljande lyxmärken till ett bra pris. Clarins är ett franskt familjeföretag som tillverkar hudvårds- och sminkprodukter för alla åldrar och hudtyper. Deras sortiment består bland annat av ansiktskrämer, serum, ögonkrämer, solskydd, rengöringar och vårdande oljor.

Varumärkets kultprodukt Beauty flash balm är en multiprodukt som används för att återfukta, mjuka upp, jämna ut och ge lyster till huden. Den kallas ofta för ”askungekrämen” eftersom den ger effekt på en gång. Den kan även användas som en primer under smink för att ge en jämnare bas. Perfekt om du vill skapa en diskret, men professionell look när du ska till jobbet eller till anställningsintervjun!

Diskret och sofistikerat

Även om personligheten och kompetens väger tyngst, så har även utseendets en viss påverkan på karriären och framgång. Det finns ingen smink- eller klädkod som gäller på alla arbetsplatser, så du måste själv ta reda på vad som gäller på ditt jobb. Att satsa på en diskret och sofistikerad look är alltid ett säkert kort. Med en bra hudvårdsrutin skapar du en vacker hy som du sedan kan applicera smink på. Välj gärna neutrala färger som brunt och beige för en naturlig look. Tricket är att skapa en så kallad ”no-makeup-look” där du använder ett fåtal sminkprodukter på rätt ställen. Dutta på concealer, välj en halvtäckande foundation i en nyans som matchar din hudton, borsta på ett diskret rouge, på med mascara och så är du klar! Du kan även använda bryngel för en naturlig styling.

Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *