En bra sammanhållning på jobbet gör arbetsplatsen både roligare och mer effektiv. För att öka gemenskapen på kontoret eller inom företaget kan det hjälpa att ordna aktiviteter för anställda utanför kontorstider. Några populära event är till exempel så kallade after works där anställda träffas efter kontorstider och tar en drink tillsammans.

För de som inte vill gå till en bar kan ett alternativ vara att köpa hem vin från Vinoteket. Du kan bland annat köpa cote de rhone från Vinoteket och andra populära viner. Genom att köpa hem vin från Vinoteket kan det också bli väldigt förmånligt kostnadsmässigt.

Fördelar med aw

För de som jobbar på ett produktbolag eller på något annat företag kan en aw vara en vanlig aktivitet som förekommer utanför jobbet. En after work kan få anställda att känna sig mer delaktiga och skapa nya kontakter. Det kan till exempel vara så att folk pratar med personer som de inte tidigare har pratat med.

Ordna alkoholfria alternativ

Hos Vinoteket hittar du också alkoholfria viner, vilket är perfekt för de som inte dricker eller bara vill ha alkoholfritt. Då finns det något för alla, vilket också gör att alla känner sig inkluderade och kan delta i aktiviteten. De flesta anordnar aw på fredagar då anställda vanligtvis jobbar måndag till fredag och därför är lediga under helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *