Vad ska man tänka på som kvinna? Vad ska man tänka på som man? Är de sociala koderna olika för hur jag navigerar i arbetslivet? Många frågor kan dyka upp och att ha en bra rådgivare vid sin sida när du och dina anställda stakar ut sina karriärer kan visa sig vara guld värt. Är du intresserad av att skapa en spännande karriär för dig själv? Vill du vara förberedd för att lämna förslag till din arbetsgivare på bra utvecklingsmöjligheter? Eller leder du ett företag där flera anställda kan kliva framåt i sina karriärer genom utbildning och träning? Det är alltid lika spännande när människor ges möjlighet att växa och ta del av ny kunskap.

Partner för utbildning och karriär

Oavsett om det gäller marknadsföring eller försäljning kan det vara en stor fördel med en kunnig och driven partner som kan förstå dina behov. Och det är viktigt att lära sig att arbeta med ett effektivt CRM system (Customer Relations Management). Men vilken partner är t ex bäst på b2b försäljning? B2b, eller business to business, har blivit ett vanligt begrepp i affärslivet då man pratar om att ett företag säljer till ett annat. Det finns flera bra rådgivare och partners inom b2b att välja mellan, men ett av de allra bästa koncepten för CRM finns hos Lime. Som så många andra skräddarsyr Lime konceptet utifrån ditt företag och den b2b strategi som finns upprättad – eller så går det att få stöd i att upprätta en strategi där CRM systemet implementeras från start.

Lime – smidig och strategisk partner

Det som skiljer Lime från andra partners är smidigheten i koncepten. För kunden är det som att ta på sig en behagligt välsydd kostym som passar perfekt. Det finns en översikt av alla funktioner där man kan matcha sitt eget företag eller sin egen karriär mot behovet. Det finns koncept för både sälj-och marknadsavdelning samt kundservice. Förutom detta kan man lägga till flera olika tjänster eller funktioner man behöver, CRM systemet kan vara flexibelt.

Lime är en utmärkt rådgivare att ha vid din sida. De har ett uttalat mål att skapa goda kundrelationer och är en av Nordens främsta leverantörer av CRM system. Lime pratar ofta om att låta kundens invändningar bli en ledtråd framåt, det kan till och med skapa utveckling. När du som företagare svarar din kund med tveksamhet istället för att agera lösningsorienterat förlorar du i förtroende. I egenskap av expert behöver du svara lösningsorienterat och istället vända situationen till en möjlighet att tillföra det som saknas. Det finns mycket i Limes olika koncept som bygger på hur man skapar relation vid just ett specifikt tillfälle.

Effektiva branschlösningar

Hos Lime kan man också få lösningar som riktar sig mot vissa branscher, som fastighetsbranschen, energi, konsultverksamheter, sälj och handel, maskiner och bygg eller medlemshantering. Det smidiga CRM systemet som erbjuds av Lime fungerar överallt på ett enkelt sätt. Det sparar både tid och pengar, ger god översikt och kontroll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *