Vill du bli en framtidens människa och utbilda dig för att göra karriär, är det med en elbil du ska ta dig fram. Handlar ditt val av utbildning inte alls om transporter kan det kanske kännas oväsentligt vad du använder för färdmedel, men för att optimera dina karriärmöjligheter behöver du se över vad du ger för bild av dig själv. Med en bensindriven bil riskerar du att säga att du inte bryr dig om miljön och dessutom inte håller dig uppdaterad, medan en elbil kan visa att du är på väg rakt in i framtiden.

Vilken utbildning passar dig?

Du kan skaffa en elbil och en Easee laddbox så du enkelt kan ladda bilen hemma redan under utbildningen. Då kan du ge ett gott intryck redan under praktiker, studiebesök och liknande. Du vet aldrig var du vill ha ett jobb när utbildningen är klar, så satsa på att göra ett gott intryck överallt för säkerhets skull. Det spelar såklart också roll vad det är för utbildning du väljer. Vad är det för bransch du vill arbeta inom? Tänk på att välja något som intresserar dig, inte bara titta på var det finns goda karriärmöjligheter. Hittar du ett arbete du är intresserad av kommer du lättare bli engagerad. Då kan du stanna längre på en arbetsplats, eller få goda meriter som kan ge dig nya jobb. Har du en speciell talang kan du utgå från den, annars kan du kolla vilka som är framtidens yrken där det kommer finnas gott om lediga jobb. Välj att utbilda dig till det som känns bäst för just dig.

Laddbox eller laddstolpe?

Om du funderat på att skaffa elbil och en Easee laddbox har du säkert grubblat på vilka skillnaderna egentligen är mellan en laddbox och en laddstolpe. Det är inte så komplicerat som du kanske kan tro. Med en laddbox som den från Easee får du en laddare för din elbil som du kan montera på en husvägg, i garaget eller på en annan yta. En laddstolpe behöver inte monteras på något utan kan stå för sig själv, till exempel ute på en parkeringsplats. Det kan finnas skillnader mellan olika modeller av laddstolpar och laddboxar, så det kan vara värt att jämföra Easee laddbox med andra för att känna dig trygg med ditt val. Men skillnaden mellan en laddbox och en laddstolpe är i stora drag bara det – att en laddbox behöver monteras på en vägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *